hits

Soverom med hjemmelaget garderobe

Dette er utrolig stas å endelig få vise frem. Vi er så fornøyde med resultatet, og det ble enda bedre enn det jeg hadde sett for meg før vi starta. Selve soverommet ble vi ferdig med for ei stund siden, men vi satte garderoben på vent - da det var andre ting vi måtte prioritere før det.

Dørene lagde jeg av OSB plater og planker. Limte plankene på plata, og siden noen planker kan være litt skjeve, brukte jeg dykkertpistol i tillegg for å få de helt inntil.

SONY DSCSONY DSC

Lot det tørke over natta før jeg beisa to lag med lys beis, også litt i kanter og kroker med mørkere beis slik at jeg fikk en litt slitt look på dørene. Hengsler er kjøpt på Biltema og lakkert i sort. Håndtak er kjøpt på jula.

SONY DSC

"Innmaten" er sponplater som skillevegger, lys, kurver og stenger er fra IKEA og skohylla er hjemmelagd. Magneter for feste til dørene er fra Biltema.

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Så mye mer innbydende det er med klesskap som har oppheng til skjorter og kjoler, enn at de ligger knøvla ned i ei skuff. Man har mye bedre oversikt over hva man har, og man slipper den stygge bretten midt over magen enkelte stoff får når de er brettet.

SONY DSCSONY DSC

Også det fantastiske taket vårt!! Elsker det!! Litt vanskelig å vise frem hvordan det egentlig ser ut ifh til takhøyde.. Før hadde vi flatt tak, men bestemte oss for å åpne taket når vi pussa opp. Det ble helt spesielt med utstikket i taket - føles ut som om man går inn i en kirke når man kommer inn og ser bjelkene, og ikke minst den store romfølelsen man får ved å ha åpent tak.

SONY DSCSONY DSC
SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC


#garderobe #masterbedroom #soverom #oppussing #hus #hjem #diy #hjemmelaget #kreativ #bygging

6 kommentarer

Jannicke

25.07.2017 kl.22:18

Utrolig stilig :D

Ida Larsen

17.03.2018 kl.18:34

Jannicke: Takk! :)

Ida

05.09.2017 kl.23:32

Så fint! :D

Ida Larsen

17.03.2018 kl.18:32

Ida: Takk! :)

Sipsy

14.02.2018 kl.13:34

Kjempe stilig :)

Ida Larsen

17.03.2018 kl.18:31

Sipsy: Takk! :)

Skriv en ny kommentar